Pages

Monday, February 8, 2010

Cerita Makan; Makan Separa Hidup

Pernah makan sampai membazir?

Pernah makan sampai tak boleh makan?

Yeap, ada peluang untuk buat macam tu. Pergi di sini.

http://www.flamingsteamboat.com

Dan sekupang komisen pon tak dapat sebab bebelkan benda ni, just nak share jek. Memang seronak kalau bawak kaki-kaki makan ke sana. Kaki gelojoh pun boleh jugak. Kaki tamak pun sesuai. Kalo ketiga-tiganya sekali pun sangat cantik.

Nah, kalau dah bagi peti ais untuk customer, memang best. Bukak peti ais, pilih. Macam abah beta punya rumah. Macam-macam ada, escargot pon ada. Memang seronok. Kalau suka seafood tapi allergic, takpe, berbaloi. Berbaloi bayar duit hospital.


Tempat ni cozy. Datang awal la seronok, boleh jadi kediaman sendiri. Kalau dah lewat jadi menyampah. Masa yang diperuntukkan untuk makan, 3 jam. Penuhi masa tersebut dengan makan. Jangan risau. Tak kena halau. Membazir pon takpe, tak kene bayar. Tapi jangan la buat macam tu, ingat orang yang tak dapat makan..( kalau dah makan, takdenye nak ingat sape-sape.)


Dan kami berjaya memenuhi masa 3 jam dengan makan. Berbangga dengan pencapaian tersebut, kami tak perlu makan untuk 3 hari seterusnya. Memang berbaloi. Pelaburan yang berbaloi, harga berpatutan.

Ajak orang kampung ramai-ramai makan sini pun best jugak. Kasi clear dia punya counter.



2 comments:

Nadiah said...

flaming kt sunway ke weh?

Anonymous said...

I just discovered the website who writes about
Several
home business ideas

If you want to know more here it is
home based business
www.home-businessreviews.com