Pages

Tuesday, June 23, 2009

sorry little princess..har har har~!!

i went out with my childhood best friend yesterday..puteri was her name.

dia nak bekerja di bandar and staying dgn akan dia within area rumah aku..(dia agak sengal sebab tak bagi tahu akak dia duk dekat dengan area rumah aku)

so, bawak dia pegi ofis aku jap sebab ada keje nak disetelkan.

pastu dalam keta aku aku bertanya..

N : asal ko tetiba dtg keje k.l nih?
P : saje..
N : cakap betul-betul..aku sekeh kang~
P : aku tak senang hati la stay sane..(taiping that is)
N : apsal?
P : aku dah clash la dengan boyfriend aku..(muka sedih mintak simpati)
N : ohhh...pffffff~hahahahahahahahahahahahahahah~!!!!(beterusan)
P : (wajah sedih dan bengang)..dah agak dah ko gelak punye..
N : hahahaha~!!sori2..bkn ape..konon bercinta dah lame..and bla,bla,bla..alih2 clash??apebende wei~hehehe..and aku gelak ni bkn ape..sebab sekarang aku bole gelak and point finger at you and say 'i told you so~!!'..that guy mmg bengong, tak payah ko nak buat gila talak dengan dia~

dan hari itu dihabiskan dgn aku membebel dan terus membebel supaya dia bengang dengan aku. haha~!!

bkn ape, aku selalu sgt nasihat tapi dia degil, taknak dgr ckp..dah kena dump..mahu aku gelak bagai nak rak..sampai mnangis aku gelak.

the point is, if you are that great don't hook up with a jerk.

cinta konon.


p/s: haha~!!and it goes to all~

2 comments:

Elsa Soraya Othman said...

hahahhaha kesian kot kat dia kena gelak ;) tapi mmg boypren dia saiko pun.

Nabil Hussein said...

kesian gilaa..haha.bengang dia tau x..nti mesti dia ngadu;p