Pages

Monday, May 25, 2009

bila yang gembira mewujudkan kehilangan

aku di wedding cousin aku di other day..it was a beautiful sight. dan aku pengapit pengantin lelaki; husband cousin aku.

cousin sheeda is someone i looked up to and growing up, she is like the wisest person i shall look for no matter what i wanna talk about. dia yang bongsu tapi setiap perkataan dan pendapat yang dtg dari dia, i really listened and took it seriously. she has been the person i adore all my life.

and at the wedding, my feelings were in the state of confusion. whether i should be happy or should be sad. yeah, now she is leaving and gonna live in ireland. which is a bummer for me.

tiada lagi seorang kakak yang betul-betul menjadi seorang kakak.

yang bagi nasihat.
yang buatkan air milo sebelum tido.
yang tanya hal-hal harian aku.
yang betul-betul ambik tahu.
yang tanya aku dah makan ke belum.
yang betul-betul dipercayai.

haha. aku mengaku yang aku manja. but her family, my uncle's family, they were the people who shaped me all my life.

sekarang lengkap along, abg eez, abg lee dan kak sheeda sume dah kahwin. and a bummer for too yang aku pun dah dewasa.cit.

hmm..wedding tersebut bagi aku raa sedih,gembira dan semua perasaan bercampur. bila suatu yang indah itu berlaku dan bagi aku satu 'kehilangan'.

bila semua ada untuk celebrate, aku rasa happy. dan though uncle nampak happy, joke around dengan cakap yang dia tk payah ambik tahu pasal kak sheeda lagi, actually uncle pon rasa yg sama.

all of us did.

hmm..apapun, the wedding and the receptions was great. gonna miss you kak sheeda. please stay the same.


adik aku dan pengantin


kak sheeda


askar-askar sasa; cuz syafik and abg eez


natasha anak abg eez

hazrat anak cousin along

umaira anak abg lee

these are my dearest. love 'em so muchy much.

p/s: hmm..pleae stay the same life..

3 comments:

I am ELLY said...

ni la wedding yang family u sebuk shopping cari baju tu ehh??

anyway, i tak berapa nak paham sgt comment u tuh..

but, my blog yang lengkap gile yang i ckp dulu [yg kengkonon gewdick tuh] dah diedit entry nyer & combined with entries from my other blog.. long story..~ pathetic sikit citer nyer..

anyways, thanx for following~!!

Nurul Ain said...

rs 'kehilangan' dn sedih tu sbnr nye kejap je...
and u should be happy when the one u loved is happy..rite?
hehehe~

Nabil Hussein said...

lyne~which comment u xpaham?hehe..i'll enlighten you~