Pages

Thursday, May 7, 2009

buta dan ignorance dengan kebodohan sendiri

aii..lagi jelak dengan sifat manusia itu sendiri.

sejujurnya aku bukan jenis manusia yang suka complain, tapi owning a blog tend to made me that kind of person.

manusia itu sendiri suka membutakan diri sendiri.

walaupun kejadian menerangkan kebenaran, kenapa perlu butakan diri lagi?

dan turut betul jugak sejarah manusia itu sendiri mengajar untuk percaya dengan kebenaran, kenapa memilih untuk terus bodoh??

tolonglah jangan nak tegakkan semua yang salah kerana ego.


p/s: atas dasar marah terhadap makhluk

3 comments:

Nurul Ain said...

makhluk mane yg awk mrh kn sgt nie...

hm...lm x bc blog awk..rs mcm byk nk bg komen..hehe...tp x sempat...hurm...lmbt btul final exam nk abes...

ღ lyne ღ said...

urmmm~!!

relax la bro..

kang kena heart attack

:)

Anonymous said...

wutever