Pages

Thursday, May 14, 2009

kenduri punya pasal

ini cerita pasal cousin aku nak kahwin nanti, and kitorang satu famili pergi beli baju baru untuk kenduri tersebut.


ini adik aku bercakap dengan parents kitorang yang dia nak baju macamana.macam sendiri nak kahwin.

lepas tu pilih, punya pilih, punya pilih..pilih,pilih,pilih,pilih..


dan adik aku tak puas hati. dia cakap taknak pilih dah. nak pergi kedai lain. haha. dalam masa yang sama, aku dan bapak aku tengah lapar. dia pon mengomel.


pastu bapak aku pon tension lah dan terus berkata,"pilihlah baju apa pun...bayar cepat..."..

dan untuk mempercepatkan belian, bapak aku memilih baju-baju untuk kakak dan adik aku. wah, agak lawak jugaklah fashion sense warga ibubapa yekk..haha.


p/s: dan lepas tuh makan besar sebab lapar.haha!

5 comments:

ღ lyne ღ said...

hahah.. cemana la rupenye yer?? ur last sentence cam bagi hint baju tersebut cam *laen macam* jer.. eheh :))

Nurul Ain said...

fashion sense warga ibubapa? hehe...
mcm 'menarik'...hik3...
u punye baju cmne? x bli sm ke?

Nabil Hussein said...

lelaki xpayah haaa...sebat je pakai ape yg sempatt..;p

Nurul Ain said...

are u serious?
igt kn u ni bkn type yg 'sebat je pkai ape yg sempat'...hehehe

Nabil Hussein said...

haha!yeapp..'sebat' tuh maknanya i da de bju yg comel dah..haha!;p