Pages

Saturday, January 24, 2009

Award sebab jadi seorang Kawan

aku menang award?haha.thanks sue.

and bluekk..aku still marah lagi yang ko xinform anything kat aku about the change of plan aritu.so, this award doesn't change a thing. i'm still pissed off.

oh,so i'm giving this award too..

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di bawah untuk diletakkan di blog anda.




2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Penyampai anugerah
soraya othman a.k.a sue
haha.my dearest friend who know how to tick me off each and every time from elsasoraya.blogspot.com

1) I call her Sue as all of those who know her call her that. Kekasih sahabat baik ku dulu. And sebagai seorang pemerhati bebas; Sue dan Jan dua-dua tak pandai bercinta.haha.

2) Kenal dia since i was 13 years old. And the rest is history.

3) Wujud hanky panky and flirts antara kami.haha. waktu muda-muda dulu. it was innocent. and aku tahu kau sound aku benda yang agak tak munasabah bagi aku ketika aku menganggap kau..hmm.just a friend who i love to flirt with.haha.

4) Aku selesa menyakat sue tanpa apa-apa pujian. Entah kenapa, tapi i kinda grow onto her and pujian is not necessary.haha.

5) Suara sue dapat membingitkan telinga aku sampai aku dah biasa and sue,you are still you.tulisan kau still menarik hati aku.and aku agak bosan dengan percintaan kau yang complicated sangat tuh.haha..aku still mean to you.love yaa..:)


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

1) Why blog?
Entah. Aku seringkali di sound oleh kawan-kawan aku,'kau jangan membebel boleh tak??',haha.plus, aku asyik bekerja je sekarang, so blogging sounds fun. just nak ada history di internet bila-bila aku meninggal dunia. macam best je.haha.

2) Tentang aku
At 23 years old, i already know what i want, what i wanted to be and i am chasing my freaking dreams right now. basically, i know myself, haters; fuck off.

3) Love??
Seringkali di betray oleh sebab terlalu setia.

4) Family aku best
Aku tak mengomel tentang famili aku sebab i'm grateful i got 'em and love 'em so much.kalau orang cakap aku mama's boy, aku sound balik 'AKU SAYANG MAK AKU, ko apahal??',haha.

5) Kepakaran
Pakar dan arif tentang bolasepak, in and out, tetapi tidak bermain bolasepak secara aktif. Tidak tahu sekelumit tentang ragbi tetapi hebat bermain ragbi.

Arif dan berbakat dalam melukis, tetapi memilih untuk belajar memasak.

Pakar motivasi and a great shrink.haha.apa-apa bab bercakap boleh masuk ajee...no problemo. hobi adalah membebel dan ia adalah kepakaran utama hidup aku.

6) Friends
Siapa yang berkawan and berbuat baik dengan aku, aku balas dengan kebaikan dan kesetiaan. 'Kebaikan' itu merangkumi semua hal..i mean everything.

Jiwa aku seperti samurai, setia dalam segala hal persahabatan.

7) Jangan buat aku marah
oh, warning.aku jarang sekali marah,but don't make me angry, u won't like me when i'm angry.

8) Optimism
Aku sangat optimis dalam kebanyakan hal and being an optimist does me great.

9) Kehidupan
Haha.i love life but not too much. i'm grateful that i live my life as me and live everything that i've been thru.no regrets.

10) Better to know me personally rather than reading this blog i wrote.haha.you'll learn more.

Masa untuk tag para bloggers yang aku kenal dan juga yang mungkin tak pernah bersua di luar alam maya ini. Kalau ada masa, buat ya benda aneh dipanggil tag ini!:

Hani Shamiera Shahrudin: a cute girl i know thru myspace since she was in form 3 and now she is 18 and currently living life as a university student. and glad i'm a good friend of her..;)

SHen: hani's big bro. love your writing.

Arianna: yup,kenalan di Acting Saved My Life! you are damn beautiful.

3 comments:

Elsa Soraya Othman said...

hahhahaha. hampeh hang. nanti aku jumpak hang aku nak jerit direct to gegendang telinga, guna suara soprano semestinya.

The name is NabiL Findecano Telemnar said...

haha.aku jujur.

Elsa Soraya Othman said...

dude. ko telah di tag lagi kat page aku.