Pages

Friday, January 9, 2009

The road trip. Makan banyak. The food poisoning. Aku meracau.

27th of December.

Today is the day I’m going back to work in K.L…so,holiday da abis (keje sendiri,holiday suka hati sebenarnya). And I’m going back with my high school friends; Apui, Rizal and Farid. They are going back to Shah Alam and Farid in Cheras.
The plan was; we start the trip at 6 o’clock in the morning..duped~!!!haha.plan tak boleh pakai langsung. I woke up at 5.30 a.m and it was already late.yela, boleh pulak tengok bola malam tadi..(walaupun hanya nak tengok arsenal kalah.hehe) plus being online ber’y.m’ lagi.haramm..lambat bangun, tak cukup tidur. I woke up, dah dapat text dari Apui,’aku dah siap, nak tidur balik.confirm ko sampai lambat’..and I blame my new handphone and my lack of skill of mastering new gadgets.yela, tak pandai set alarm phone baru. Terasa bengong pulak diri sendiri.

Finished packing up and put everything in my car at 7 a.m.yes!late!sangat lambat!
Fetched up Rizal and Farid at their house. Barang dah sangat penuh dalam kereta. Apui would be the last person to be fetched up to start our trip from Sg. Petani to K.L.

Sampai di rumah Apui, ayah dia tengah basuh kereta, and Apui was still sleeping. Cantik. Apa lagi, borak-borak dengan mak ayah dia dulu. Apui’s parents was like my own parents, so nothing too uptight for me. They talk about Apui, while waiting for him to come down.hehe.mak ayah dia keep mentioning to me to advice Apui on how to be responsible and proactive.

“Nabil, hang advice sikit Apui, motivate ka apa yang patut, biaq dia jadi ‘orang’ sikit..” kata ayah Apui.

Wah, terkejut pulak.’Nak advice jadi orang’? Besar tanggungjawab tu.

“Tengok la apa yang saya boleh sembang kat dia pakcik, don’t worry..”, tu dia..harapan aku berikan kepada mak ayah dia.hehe.

And come down Apui. We took some time to re-arrange all the stuff in the car because it was too much already. We have to make room for 4 people. Dia orang student, barang banyak.

Then finally after struggling for some time, everything is ready for lift off. Salam cium tangan mak ayah Apui and we are off. But, reaching the town, we decided to eat at our favorite mamak.hehe. For the last time, the last taste before leaving our hometown. We know we couldn’t get the same taste somewhere else. So we ate like crazy. I ate pasembor, kuey tiaw goreng and Nasi Kandar with chicken, beef and lamb. Nice.hehe. It was heaven for us. We left Sg. Petani at 9.30 a.m. Haha. 3 and a half hour late than the initial time planned.

Up we go and I told Farid to drive first because I a bit tired; lack of sleeeeeeppp..zzzzzzZzZZzzZZ…

Dan tiba-tiba dah sampai hentian rehat Juru. Cepat betul masa berlalu kalau tidur. Semua nk pegi toilet dan aku sempat membeli aiskrim. Tambah lagi makanan dalam perut. Plus, sedikit roti coklat.Nyum,nyum..tidur balik.zzzzzzzzZZZZZZZ~
I woke up again in hentian Tapah.

Kat Tapah la nih~

And we decided to chill a bit and enjoy the fruits these vendors are selling. Adding more foodstuff into my stomach. Apui spent more time in the restroom and that was the first indication that he was troubled by the food he ate in the morning; and I didn’t think that It would affect me and I was wronngggg..
I was the next driver and my middle name is Speed..Speed Racer. I think I watch too much cartoons. I drove like 140 km/h and above like I was racing something to the finish line. Just when we reach Rawang, yes..my body kinda took a toll on me and became affected. My head ached, my stomach hurt and my eyes felt like shutting. Luckily my friends noticed it and Apui offered himself to switch and let him drive(yela,masing-masing nak hidup lagi).hehe.

I went to sleep again and when I woke up, we were in Cheras already, and my body started to fail more and I was sweating like a pig; couldn’t sit properly and quietly.

Sampai rumah Farid kat Cheras..dan sudah separuh mati. Event yang berlaku terus-menerus ialah lari-berlari ke tandas berkali-kali secara relay bersama Apui. Disertai muntah-muntah yang separuh mati. Aku dah terbaring separuh mati dan terlalu letih untuk bangun. Bayangkan sakit yang sangat di dalam perut dan kepala, badan tersangat kurangnya air. Aku baring mengerang sampai terlelap tapi still sakit.
Aku bangun sekitar jam 8 malam dan rasa sedikit okey. Sedikit je okey. Farid, Apui and Rizal gerak aku bagunn suruh bersiap-siap untuk pergi ke rumah Izuan di Kajang(makan satay Kajang la,apa lagi). Sesungguhnya sakit aku masih berlarutan, tapi takkan nak spoil plan semua kan? Bukan selalu boleh berjumpa, so, spending time with friends should be done wisely and thoroughly.

Aku suruh Farid drive sampai Kajang sementara aku duduk mengerekot dalam kereta di seat belakang.

I’m a type of person that rarely fall sick but I do fall sick, it will be really, really bad. This is one of those really, really bad kinda ill that I haven’t had in a long long time.

Fetched up Izuan at his house and we went straight to the big Hj. Samuri Satay Kajang restaurant and it was full. Wow. It was a big restaurant and managed to be filled with lots of people by the time we were there. Great. So, we went to the other Hj. Samuri’s in Putrajaya.


Sungguh banyak kami makan. Sepatutnya aku tak afdal makan, tapi nafsu menguasai selera. Makan macam tak pernah makan.

Berborak time makan tu, Apui, Farid and Rizal mention yang aku meracau time tidur masa sakit petang tadi. Oh?pulak?

Antara dialognya ialah rayuan aku terhadap Rizal and Apui,”weii..tolong aku weii..”, dengan nada sedih and aku tak sedar sekelumit pun.

Dan permintaan kepada Apui,”Jangan tinggal aku Apui..aku sakit ni..wuwuwuu..”,lagi la mengarut.Haha.

Lagi,”Farid,aku mintak maaf Farid..sorry Farid…maafkan aku Farid”, and that one left Farid kehairanan. Hehe.

Dan Rizal cakap sepanjang aku tidur, penuh dengan aku mengerang kesakitan dan penuh rayuan. WATAFAK? Hehe. Kinda funny just thinking about it. I made a fool outta myself but luckily with my own peeps. So they laughed out loud and made fun of me in the whole conversation.

Lain kali nak makan kena la beringat.

And we spent the night at Izuan’s place. Hung out like we use to be when we were in high school and memories remain in my head and reminded me that I love this people around me and thank God I’m blessed with them.

Macam ni je lepak...takde watpe pon sebenarnya..haha!

I LOVE U GUYS!haha! And I can’t and I won’t forget those who made me who I am today. ( Termasuk event yang berlaku dalam road trip ini; sangat-sangat happening dengan diorang ).
Belajarlah bersungguh-sungguh.(Apebende?Lame advice.Hehe.)
Just enjoy your youth..:)

1 comment:

Elsa Soraya Othman said...

“Tengok la apa yang saya boleh sembang kat dia pakcik, don’t worry..”, tu dia..harapan aku berikan kepada mak ayah dia.hehe. <--- pergh. bajet penah jadi perdana menteri.

masih hensem rupenye si keanu reeves celup tuh. siap isap rokok lagi. musti mulut da tak meraaah. ha ha. oi lepak ngan diorang je, bile hang nak lepak ngan aku plak nih ? bias seh!